Healing op afstand


Het Usui systeem bestaat uit verschillende symbolen die gebruikt worden om een complete Reiki behandeling te geven. De Reiki II-symbolen maken het mogelijk om bij een fysieke afwezigheid van een persoon, toch een behandeling te kunnen geven. De energie kracht komt niet vanuit het symbool. Maar het symbool kan worden gezien als een sleutel om de energie te kunnen laten stromen.

Zie het als een deur die op slot zit, het symbool werkt als een sleutel die de deur kan openen. Zo werkt een behandeling op afstand ook.

Als behandelaar maak ik gebruik van een ''brug'' ik vraag aan de bron om de universele energie door te sturen naar de persoon die deze wil ontvangen. De plaats waar deze persoon zich op dat moment bevindt is niet van belang voor een behandeling op afstand. Echter is het ook zo dat ik altijd zal vragen of deze persoon de energie wil ontvangen. Ik respecteer altijd de vrije wil van de ander. Dit is met name als een persoon zelf niet in staat is om dit aan te geven.

Bij een behandeling op afstand gebruik ik voornamelijk twee symbolen, een symbool werkt krachtig op de emotie van de te behandelende persoon en het tweede symbool zorgt voor extra energie en kracht of indien hier teveel aan is, om juist het teveel aan energie weg te nemen.


Hoe ziet een behandeling op afstand eruit.

Wij maken hiervoor samen een afspraak (op een rustig moment, het liefst voor het slapen gaan).

Je kunt dan lekker op bed gaan liggen om de universele energie te ontvangen. Op het moment dat ik op het aangegeven tijdstip de energie doorgeef zal je deze direct voelen. Een behandeling op afstand duurt ongeveer 20 minuten en zal ik je de volgende dag een mail sturen met mijn bevindingen die ik tijdens de behandeling heb gevoeld.

Veel van de personen die ik op afstand heb behandeld vonden het heerlijk om daarna lekker in slaap te vallen en stonden de volgende ochtend met een ander gevoel op dan de dag ervoor. Een behandeling op afstand is vooral geschikt als het fysiek niet mogelijk is om ''live'' een behandeling te ontvangen. Dit kan zijn omdat bijvoorbeeld de persoon zich aan de andere kant van de wereld bevind of dat het fysiek niet mogelijk is om naar een behandeling toe te komen.