Over mij


Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Edwin Heuvelink

Sinds kort met veel plezier woonachtig in Renesse en dit kan ik nu oprecht vanuit mijn hart zeggen. Zo zul je zeggen, daar zit iets achter? 

Dat klopt. Er is een tijd geweest dat het leek of het ''leven'' alles in het werk stelde om het mij zo zwaar mogelijk te maken. Het einde van een moeizame relatie (samengesteld gezin). Een drukke baan als commercieel directeur, waar ik moeite had om de balans te vinden tussen werk en privé. Een ouder die extra zorg nodig heeft en een sociaal leven dat ook de nodige aandacht behoeft.

Wie ben ik, wat wil ik? Je voelt hem al aankomen, Ik was op weg richting een  Burn-out, in mijn hoofd gekeerd en steeds vaker het weg vloeien van m'n energie. Nachten niet kunnen slapen door al het gepieker in mijn hoofd en hierdoor nog meer vermoeid raken om bijna mijn bed niet meer uit te komen. Uiteindelijk hulp gezocht bij de reguliere medische wereld. Ik kreeg medicatie voor de nachten zodat ik overdag nog kon functioneren.  

Inmiddels ben ik er van overtuigd geraakt dat er op bepaalde momenten in je leven er personen in je leven komen die je een richting laten zien die nodig is om te kunnen veranderen en groeien.  Ook in mijn geval ben ik een persoon tegengekomen die me de richting van Reiki heeft laten zien (ben ik deze persoon nog steeds intens dankbaar voor). Ik heb mij aangemeld voor een Reiki 1 inwijding bij Sandra van Lenthe (succesvol in balans). Na deze inwijding dien je 21 dagen jezelf iedere dag Reiki te geven. Dit heeft mij zo'n rust gebracht dat ik na enkele dagen begon te merken dat ik steeds minder mijn gedachten een loop met me liet nemen. Met als uiteindelijk gevolg geen slaapmedicatie meer en een heerlijke nachtrust zonder gepieker. 

Als ik nu op sta, bruis ik weer van energie ...

Op de pagina Reiki vertel ik meer over wat Reiki inhoud en kan betekenen. Voor mij was dit een andere kijk naar mijzelf en leven vanuit mijn eigen geluk.


''Geluk creëer je zelf en laat je niet creëren door anderen''

(Hans Peter Roel)


Naast mijn baan binnen een commerciële omgeving, geef ik als behandelaar behandelingen op afspraak. Hiervoor kunt u de contactpagina gebruiken. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen of jou vraag beantwoorden.


Namaste