Lichaam Reset Methode


Als Holistisch therapeut ben ik continue op zoek naar methodes die een aanvulling zijn op de methodes die ik reeds kan inzetten bij een hulpvraag. Ik heb bij het opleidingscentrum Succesvol in Balans in Zevenaar een opleiding gevolgd die enkel aan therapeuten gegeven wordt. De lichaam reset methode is namelijk volledig gebaseerd op healen vanuit de 5e dimensie.

In de 5e dimensie laat je je leiden door je intuïtie, je hogere zelf. Door liefde, harmonie, vrede, vreugde in overvloed. Je gemoedtoestand is in de 5e dimensie niet meer afhankelijk van andere in je omgeving. Je bent in staat om positief te zijn onafhankelijk van andere of je omgeving. Je bent in staat om positief te zijn onafhankelijk van uiterlijk of materiele omstandigheden of die nu gemakkelijk of moeilijk zijn. Je vertrouwt altijd op je innerlijke bron en kracht.

Zoals je ziet, is er ervaring vereist op het niveau van  holistisch behandelen.

Ben ik een arts, NEE

Ik stel geen diagnoses in geval bij twijfel zal ik je altijd doorverwijzen naar een arts.

De basis van de lichaam reset methode bestaat uit vertrouwen, enige ervaring met holistische behandelingen is dan ook zeker gewenst. Zeker omdat sommige cliënten een vorm van ongemak of misselijkheid kunnen ervaren. Tijdens een behandeling kunnen er veel emoties vrij/loskomen sommige cliënten vallen flauw of gaan overgeven, dit is heel normaal en natuurlijk. Balans brengen kan soms een tijdelijke ongemak geven ook de dagen na een behandeling.


Tijdens de lichaam reset methode werk ik op basis van drie uitgangspunten:

1. De methode is natuurlijk

2. Ik werk op intentie (verhoog hiervoor mijn adem/trillingsniveau vanuit de 5e dimensie)

3. De resonantie zorgt voor de transformatie in het lichaam


De lichaam reset methode  kan helpen bij het verminderen hoofdpijn, schouderklachten en rugklachten. Door dit te combineren met het verbinden van de ziel en het lichaam kunnen ook klachten als slapenloosheid, depressie, burn-out, ADHD en autisme vermindert worden. Ik nodig het lichaam uit door lichte aanraking van mijn handen om botten, wervels en gewrichten terug te schuiven naar hun oorspronkelijke stand. Deze methode is dus niet geschikt voor personen die een kunstmatige ingreep hebben gehad zoals het vast zetten van wervels (hernia) of kunstheupen.


Is iedereen te helpen ? NEE

Ik kan niet meer bereiken dan dat iemand kan ontvangen. Of de resultaten blijvend zijn, zal ook afhangen van de bereidheid van de persoon om definitief de ‘’nieuwe’’ realiteit te accepteren.

Hoe ziet een complete behandeling van de lichaam reset methode eruit.


De behandeling bestaat bij mij uit drie afspraken opeenvolgend binnen drie weken:

1e.  Behandeling bespreken we de hulpvraag en geef ik een Reiki behandeling

2e.  Behandeling pas ik de lichaam reset methode toe,

a. Hoofd/schouders en rug

Of

b. Bekken en voeten


Houd er rekening mee dat deze behandelingen staand gegeven wordt en duurt 45 tot 60 minuten. Gezien de tijdsduur van staan kan ik per behandeling dan ook enkel a of b behandelen.

3e. Tijdens de derde behandeling kijken we of de klachten zijn verminderd/verdwenen. Afsluitend met een korte Reiki behandeling.Kortom:

Deze methode ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam en kan verlichting brengen bij:

• Spanning in het hoofd

• Pijnlijke heupen

• Spanning in de nek

• Pijnlijke knieën

• Spanning in de schouders

• Pijnlijke enkels

• Spanningen

• Pijnlijke voeten

• Rusteloosheid

• Gebrek aan focus

• Slecht slapen

• Angstige gevoelens

• Emotioneel ongemak